Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Какво да очакваме в новия епизод
Автор: epizod89 Категория: Хоби
Прочетен: 11801 Постинги: 29 Коментари: 1
Постинги в блога от Юли, 2018 г.
 Тъй като напрежението между американската и иранската икономика се засилва, администрацията на Тръмп разглежда какви военни възможности може да са необходими, за да се запазят жизнените водни пътища в Близкия изток, които са отворени след нападенията срещу саудитски петролни танкери от бунтовниците от Хути, подкрепени от Иран, на 25 юли, според двама администратори.   Двамата служители подчертават, че ако се предприемат военни действия, това ще се извърши от американски съюзници в региона, като саудитците, а не от американските сили. Американската армия вече предоставя подкрепа под формата на размяна на разузнавателни данни за саудитите в борбата им срещу иранските подкрепяни бунтовници Хути в Йемен.
Категория: Хоби
Прочетен: 142 Коментари: 0 Гласове: 0
 Руският президент Владимир Путин, изглежда, знае как да играе чакащата игра.   Лидерът на Кремъл пристигна в Хелзинки около 13:00 часа местно време, точно в началото на срещата му с президента Доналд Тръмп. Наблюдателите отбелязаха, че Путин има навика да държи други чакащи.   През 2016 г. той пристигна в Япония за два часа след графика за разговори с японския премиер Шинцо Абе. Преди година Папа Франсис търпеливо чакаше повече от час във Ватикана, за да пристигне руският му гост. И повече от един път беларуският президент Александър Лукашенко трябваше да охлади петите си, докато чакаше среща с Путин да започне.   Но рекордът за търпеливо чакане на Путин може да принадлежи на германския канцлер Ангела Меркел. През 2014 г., на фона на кризата, свързана с присъединяването на Крим, Путин държи Меркел в очакване на срещата си в Милано четири часа по-късно от първоначално планираното.  
Категория: Хоби
Прочетен: 126 Коментари: 0 Гласове: 0
 Министърът на вътрешните работи Саджид Хавид и министър-председателят Тереза Май, който ръководи вътрешното министерство от 2010 г. до 2016 г., ще бъдат подновени, за да отговорят на твърденията на TOEIC във вторник, когато десетки студенти, обвинени в измама и сега се борят с тези обвинения в съда Парламентарни камари за стартирането на доклад, съставен от благотворителната организация "Мигрант Глас", базирана в Лондон. На засегнатите лица не е даден шанс да повторят изпита, няма достъп до доказателствата срещу тях в продължение на няколко години и нямат възможност да обжалват решението в рамките на Обединеното кралство. Въпреки че бяха доказани редица случаи на измама, много съдебни дела разкриха възможността за грешки в процеса на идентифициране на подозирани измамни лица и значителни недостатъци в аргументите на правителството, като един съдия установи "множество слабости" в доказателствата, представени от Дома Office.
Категория: Хоби
Прочетен: 173 Коментари: 0 Гласове: 0
 Ерик Дърчи и семейството му се преместили в окръг Санта Барбара преди две седмици. Домът им сега е прашна купчина пепел и метален метал, изстрелян от бърз огън в Южна Калифорния.   "Това е наистина трудно да се види. Видяхме го да изгори на живо по телевизията", каза той пред филиала на CNN KTLA. Семейството гледало филм в петък вечер, когато дъщеря им подушваше дим. Огненят огън - един от почти дузина горски пожари, разрушили западните Съединени щати - бързо се приближаваше. Домът на Дърчи се намираше сред 20 структури, унищожени от пожарните седмици, след като се премести от Айдахо. "Имаме шест деца и искам да знаят, че това не е краят", каза Дърчи. - Добре, всички сме живи. Само миналата година в региона избухна пожар, последван от фатални свлачища.
Категория: Хоби
Прочетен: 224 Коментари: 0 Гласове: 0
 В реч пред своите привърженици АМЛО заяви, че ще създаде нови отношения със САЩ ", корени във взаимно уважение и защита на нашите сънародници на мигранти, които работят и живеят честно в тази страна". Той каза, че миграцията трябва да се извърши по избор - не по необходимост - като се казва, че Мексико трябва да "укрепи вътрешния пазар, за да се опита да произведе в страната това, което консумираме, и затова мексиканците могат да работят и да бъдат щастливи, когато са родени, семейство, където са техните обичаи и техните култури. " След победата на AMLO, Тръмп изказва своите поздравления и каза, че очаква да работи с избрания президент. "Има много какво да се направи, което ще бъде от полза както за Съединените щати, така и за Мексико", каза Тръмп.
Категория: Хоби
Прочетен: 135 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: epizod89
Категория: Хоби
Прочетен: 11801
Постинги: 29
Коментари: 1
Гласове: 5
Архив