Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Какво да очакваме в новия епизод
Автор: epizod89 Категория: Хоби
Прочетен: 11879 Постинги: 29 Коментари: 1
Постинги в блога от Април, 2018 г.
2  >  >>
 Общественото предложение за американска военна конфронтация с Русия със сигурност ще предизвика напрежение в една вече нестабилна ситуация и ще добави повече объркване към американската политика в региона. Тръмп заяви по-рано този месец - преди подозренията за химическа атака на цивилни в ръцете на режима на Асад - че иска да изтегли американски войски от Сирия. Изявлението в сряда също е забележително, защото Тръмп критикува предшествениците си за публично телеграфране на американските военни действия. Тръмп очевидно смекчи реториката си в последващо послание в сряда сутринта, заявявайки, че няма "причина" за влошаването на отношенията на САЩ с Русия и че "ние се нуждаем от всички нации да работят заедно.
Категория: Новини
Прочетен: 394 Коментари: 0 Гласове: 0
 "Русия обещава да свали всички ракети, изстреляни в Сирия. Пригответе се за Русия, защото те ще идват, хубави и нови и" умни "!" Пише Тръмп. - Не бива да бъдеш партньор на животно, убиващо газ, което убива хората си и се радва на това! Тръмп претегля хода на действията си в Сирия след подозрение за химическа атака в страната. Тръмп описва атаката като "болна" и критикува руския президент Владимир Путин и Иран за подкрепата на сирийския президент Башар ал-Асад. Тръмп заплашва, че ще има "голяма цена, която да плати" за смъртта. Евгений Серебреников, първият заместник-председател на комисията по отбрана на руската горна камара, каза в сряда, че Русия ще реагира незабавно, ако нейната войска в Сирия бъде засегната от евентуален атентат в САЩ, според руската държавна информационна агенция Спутник.
Категория: Хоби
Прочетен: 251 Коментари: 1 Гласове: 0
 Това е познат кошмар за много хора: стана жертва на медицинска грешка.   Екатерина Федяева, на 28 г., преживява този кошмар след диагноза кисти на яйчниците, малки салфетки, пълни с течност, които обикновено се оказват безвредни, без да причиняват симптоми и изчезват сами. Някои жени обаче се нуждаят от операция, за да ги премахнат. Федиева, чиито лекари смятаха, че е по-добре да се подготви за бременност, е една от тези жени, според съобщения от руската държавна информационна агенция TASS и RT, руска правителствена телевизионна мрежа. Тя планира рутинна лапароскопска процедура на 15 март в Централното клинично медицинско и санитарно отделение в района на Уляновск.
Категория: Политика
Прочетен: 182 Коментари: 0 Гласове: 0
 Президентът Доналд Тръмп започва тази седмица дипломатически спринт с екипа си за национална сигурност и разследването на специалния съветник в Русия.   Тръмп се подготвя за редица решения, които биха могли да бъдат направени въз основа на ново американско присъствие по целия свят, а последствията от неговата тежка дипломатическа програма могат да се усетят на пет континента. Времето идва с инсталирането на екипа на "Тръмп" на нов национален екип за сигурност и приемането му на все по-окуражаващ подход за изпълнение на неговите кампании. Но също така пристига, тъй като Тръмп остава зает с разследване, нахлуващо в Русия, нарастващо ядосано и ядосано в разширяващия се кръг на неговите съветници и довереници, хванати в мрежата на Робърт Мюлер. Последният беше неговият частен адвокат Михаел Коен, чийто офис и хотелска стая бяха нападнати от ФБР в понеделник.
Категория: Новини
Прочетен: 177 Коментари: 0 Гласове: 0
 Руският облак, който се е издигал над Тръмп всеки ден след встъпването му в длъжност, вероятно ще се сгъсти тази седмица. Появата във вторник на "Капитол Хил" от основателя на Facebook Марк Зукерберг вероятно ще съживи внимателното разглеждане на руските избори. Както винаги, има потенциал за по-нататъшни вредни откровения, свързани със специалния съветник на Робърт Мюлер. CNN докладва изключително в петък, че Тръмп е започнал неофициална подготовка за евентуално интервю с Мюлер. А Тръмп е в разговор с АВС за Джеймс Ф. Кенеди, който през последните две години работи като журналист. два дни преди това. В краткосрочен план обаче, размириците над Сирия и Китай, които вероятно ще се окажат особено притесняващи за Тръмп. Президентът отхвърли отвращението си в tweet в неделя за атака срещу цивилни, която според съобщенията е убила поне 48 души. "Зоната на жестокостта е затворена и обкръжена от сирийската армия, което я прави напълно недостъпна за външния свят", пише Тръмп, обещавайки, че ще има "голяма цена" за атаката. Международното доверие и готовност на Тръмп да наложи червените си линии със сигурност ще бъде свързано с силите на Асад.
Категория: Хоби
Прочетен: 256 Коментари: 0 Гласове: 0
 Говорителят на полицията в Мюнстер Андреас Боде каза, че правоохранителните органи са разследвали свидетелски показания, че някои хора са избягали от фургона на атакуващия след нападението. Той също така каза, че има подозрителен предмет в превозното средство, което е в процес на разследване. Боде заяви, че мотивът на шофьора не е известен. Нападението се случи в западногерманския град, област, популярна през уикендите. Беше топъл слънчев следобед, един от първите хубави дни на пролетта, а много хора бяха излезли по тесните улици, каза редактор на Билд Юлиан Рейхелт пред CNN. Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че е "дълбоко шокирана от ужасните събития в Мюнстер". В изявление, публикувано от говорителя на германското правителство Улрике Демер, Меркел каза, че "всичко се прави сега, за да се изясни деянието и да се подкрепят жертвите и техните семейства".
Категория: Новини
Прочетен: 228 Коментари: 0 Гласове: 0
 Автобус, който носи екип от младши хокей и трейлър-ремарке, се сблъска в петък вечер в провинция Саскачеван в Западна Канада, убивайки 14 души и ранявайки още 14 души, съобщиха властите.   Членове на "Хумболд Бронкос" са били в автобуса и са се отправили към град Нипавин за полуфинали в плейофите на полузащитниците "Саскачеван", когато се случи катастрофата северно от Тисдейл. Трима души бяха в критично състояние, съобщи полицията на Канада. Двадесет и осем души бяха в автобуса. Властите не са идентифицирали жертвите и няма да потвърдят дали са играчи или треньори. Членовете на екипа на Хумболт са на възраст от 16 до 21 години, според онлайн списък на отбора. Град Хумболт, град с около 6000 души, има дълга традиция да се занимава с младежки хокейни отбори. Бронконите, както и другите отбори в лигата, привличат играчи от различни части на Канада, които остават в приемни семейства по време на сезона на хокей.
Категория: Новини
Прочетен: 331 Коментари: 0 Гласове: 0
 Президентът заяви, че е "вероятно" да прескочи годишната вечеря на Асоциацията на Кореспондентите на Белия дом.   После асоциацията каза, че Белият дом е казал, че няма да дойде.   "Белият дом ни информира, че президентът не планира да участва в тазгодишното издание на вечеря, но че той ще насърчава активно членове на изпълнителната власт да присъстват и да се присъедините към нас, тъй като ние празнуваме Първата поправка", президент на групата, Маргарет Талев, каза в петък сутрин.   Свързани: Тръмп е средно "фалшива" обида всеки ден. Наистина. Ние преброихме.   Пропускането на вечерята е символ на дълбоко напрегнатите отношения на президента с новините, които го покриват. Докато той ламти внимание и одобрение от репортери - и има приятелски отношения с някои от тях - той редовно атакува "фалшиви" и казва на обществеността да не се доверявам медии той отпуши.   Решението на Тръмп да прескочи миналата година вечеря. Тръмп се провежда като форма на насрещно програмиране.   Тазгодишната вечеря е насрочена за 28 април. В центъра на ежегодното събитие е признаването на работата на вашингтонските репортери, представянето на награди и набирането на средства за стипендии. Това е страхотно място да прекарате уикенд в града.
Категория: Политика
Прочетен: 258 Коментари: 0 Гласове: 0
 Докато Тръмп не е бил подложен на разпит за Мюлер, екипът на Мюлер. Белият дом също е издал документи за специалния съветник. Множество помощници на президента продължават да го описват като обсебени от руското разследване, стават все по-разтревожени относно издигането на сондата. Тръмп смята, че разследването подкопава неговото председателство и става все по-горчива, че той все още не е приключил, казаха съветниците. Членовете на юридическия екип на президента преговарят месеци с кабинета на Мюлер за потенциални теми. Адвокатите от двете страни купуват надолу края на миналия месец в рядко лице в лице дискусия за темите, следователи може да се допита до президента. Това беше първата среща на човек след няколко седмици неформални дискусии между двете страни, според два източника, запознати с преговорите. В тази сесия - което самият Мюлер не присъства - екип на специалния съветник, при условие повече конкретни подробности за темите, той първоначално представени на адвокати Тръмп преди месеци, които включват уволнението на директора на ФБР Джеймс Comey, генерален адвокат Джеф Sessions участие в че изтласкването и познаване на съветник националната сигурност Майкъл Флин телефонни разговори Тръмп поставен до руския посланик в края на 2016. Разискванията по време на интервю с Мюлер продължиха в размирство в юридическия екип на президента. В средата на март, олово адвокат, Джон Дауд, подаде оставка амид разногласия с президента и Повишен контрол в сондата. Това е останало Джей Sekulow, външен адвокат, а Коб, който работи в Белия дом, като останалите адвокати, представляващи президента по този въпрос. Най-малко пет големи адвокатски кантори бяха поканени - но отказаха - покани да помогнат на Тръмп да се ориентира в разследването на Мюлер.
Категория: Новини
Прочетен: 254 Коментари: 0 Гласове: 0
 Всички сме в очакване на филма сега и завинаги последен епизод какво точно ще се случи и стане?



Именно заради това ние ще очакваме нещо странно на финала да се случи, което да прикове вниманието на всеки един от нас.

Оставаме на разположение да следим всичко 
Категория: Изкуство
Прочетен: 222 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 07.04.2018 15:24
 Външно, Тръмп е останала възприемчив към - дори ентусиазирани - перспективата за седнал пред Мюлер, който разследва дали кампанията чувства заговорничили с Русия и дали Тръмп е опит за късо съединение на самото разследване. Той посочи, че седи на интервю. В частност обаче Тръмп е по-двусмислен да отговори на въпросите на Мюлер, в зависимост от деня. Тръмп е поколебал обещанието си като приятели и съветници предупреждават, бучене на рисковете от говореше на прокурорите, които вече са заредени 19 души, които с престъпления, включително лъжата. Тръмп би бил разпитан - включително дали той ще говори под клетва - все още не са били определени. ФБР е престъпление, но не успя да го направи. Тръмп заяви пред репортери, през януари той е бил "Очаквам с нетърпение", за да интервю с Мюлер, настоявайки, не е имало тайно споразумение между Русия и чувства кампания. "Бих се радвал да го направя", каза Тръмп, което показва, че е бил уведомен от адвокатите чувстват интервю ще се проведе в "две до три седмици." Два месеца и половина по-късно правният екип на Тръмп не се е ангажирал да направи интервю за Мюлер. Сара Сандърс, прессекретарят на Белия дом за, заяви тази седмица, че разговорите са били постоянен между Тръмп и адвокатите му за възможно интервю с Мюлер. "Президентът работи съвместно с правния си екип и взема решение", каза Сандърс във вторник. "Ние сме А продължава да бъде напълно отзивчив Службата на специалния съветник, и ние ще продължим шофиране и също послание, че ние сме били шофиране в продължение на една година, че не е имало тайно споразумение."
Категория: Новини
Прочетен: 179 Коментари: 0 Гласове: 0
 Един източник, запознат с работата, подчертава усилията за подготовка "в ранна детска възраст". Подготовката е кратка и неформална и е включена в интервюто, казаха хората. Президентът не се е съгласил официално да се яви на интервю с Мюлер. Той е член на Организацията на обединените нации, член на Организацията на обединените нации, член на Организацията на обединените нации. Тай Коб, адвокат от Белия дом, който се занимава с проблемите на Мюлер, а адвокатът на президента Джей Секуоув отказа да коментира.
Категория: Новини
Прочетен: 195 Коментари: 0 Гласове: 1
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: epizod89
Категория: Хоби
Прочетен: 11879
Постинги: 29
Коментари: 1
Гласове: 5
Архив